Business Hi-Tech

Germanii de la Msg Systems au deschis o filială în Târgu-Mureş

Radu Jinga, managerul general Msg Systems Romånia

Radu Jinga, managerul general Msg Systems Romånia

Autor: Laurentiu Cotu

01.09.2014, 00:06 749
Furnizorul de consultanţă şi soluţii IT Msg Systems România, filiala locală a concernului german Msg Sys­tems AG, cu clienţi precum Daimler, BMW, Audi sau Vienna Insurance Group, a ajuns în prezent la trei birouri pe piaţa locală după ce a deschis recent o filială în Târgu-Mureş. În afară de biroul din Târgu-Mureş, compania mai deţine alte două birouri în Cluj-Na­poca şi are în total 185 de angajaţi.
 
„La mijlocul anului am deschis o filială în Târgu-Mureş, datorită potenţialului existent în acest oraş pe segmentul IT. Până la finalul anului vom mai angaja cel puţin 20 de specialişti IT, depăşind astfel pragul de 200 de angajaţi, iar în 2015 estimăm să recrutăm în jur de 40-60 de programatori şi consultanţi în tehnologiile Java şi SAP“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Jinga, managerul general Msg Systems România.
 
Cea mai mare parte a businessului Msg Systems România se bazează pe proiecte de dezvoltare software realizate pe platformele Java şi SAP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO