Business Hi-Tech

Germanos oferă un serviciu de achiziţie a telefoanelor în rate

Autor: Magraon Andreea

08.11.2010, 11:45 1457

Germanos, cel mai mare retailer telecom de pe piaţa locală,speră să impulsioneze vânzările în perioada Sărbătorilor printr-unparteneriat cu EFG Retail Services, divizia de finanţări pentruconsum a Eurobank, acţionarul majoritar al Bancpost, care lepermite clienţilor să plătească în rate fără dobândă cu cardulEuroLine, au anunţat reprezentanţii companiei. Atât Germanos, câtşi Eurobank sunt companii greceşti.

"Oferim clienţilor mai multe opţiuni pentru plata în rate, laalegere între 4 rate sau 6 rate, pentru a le permite acestora săachiziţioneze produse de valoare mare în mai multe rate sauaccesorii şi telefoane într-un număr mai mic de rate ", a declaratKostas Tovil, Head of Sales în cadrul EFG Retail Services. Ofertase aplică ş noului card de credit EuroLine American Express, recentlansat de EFG Retail Services.

Germanos, cu aproximativ 250 de magazine în toată ţara, estedeţinut de Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefoniemobilă.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO