Business Hi-Tech

Gervais Pellissier, şeful operaţiunilor europene ale Orange: Convergenţa va fi cuvântul de ordine pe piaţa din România. Nu vedem consolidări ale pieţei, ci parteneriate pentru pachete fix mobil

Gervais Pellissier, şeful operaţiunilor europene ale...

Autor: Adrian Seceleanu

28.04.2016, 10:59 305

Pachetele convergente de comunicaţii, care combină serviciile fixe şi mobile, se vor afla în acest an  dar şi în perioada următoare în centrul strategiei Orange pe piaţa din România şi vor reprezenta şi una dintre principalele tendinţe la nivelul întregii industrii, a declarat Gervais Pellissier, şeful operaţiunilor europene ale Orange.

“Cuvântul anului 2016 pe piaţa din România va fi convergenţa. Nu ne aşteptăm la o consolidare a pieţei din România pentru moment, cred că mai degrabă operatorii vor oferi servicii convergente prin diferite parteneriate”, a spus Pellisier în cadrul unei conferinţe de presă.

Pellisier a declarat că Orange România va lansa “în câteva săptămâni în câteva oraşe” oferte cu pachete de servicii fix-mobil urmând ca până la finele anului acoperirea să fie extinsă în restul zonelor urbane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO