Business Hi-Tech

Gigantul Apple ar putea amâna lansarea lui iPhone 8 pentru octombrie sau noiembrie

iPhone 8 ar urma să dispună de încărcare wireless, recunoaştere facială 3D şi/sau scanare de iris.

iPhone 8 ar urma să dispună de încărcare wireless, recunoaştere facială 3D şi/sau scanare de iris.

Autor: Ioana Nita

06.04.2017, 00:05 1012
Gigantul american Apple ar putea amâna lansarea noului model de iPhone – iPhone 8 – cu una sau două luni, ur­mând să-l introducă pe piaţă abia în oc­tom­brie sau noiembrie, potrivit infor­ma­ţiilor vehiculate în presa inter­naţională.
 
În anii anteriori, Apple a lansat no­ua generaţie de iPhone-uri în luna sep­­tembrie. Conform cotidianului eco­no­­­mic din China Economic Daily News (EDN), furnizorii au întâmpinat „difi­cul­tăţi tehnice” în producţia noului iPhone 8. Spre exemplu, una dintre pro­ble­me ar fi constat în procesul de la­mi­nare a ecranului şi în procedeele nece­sare integrării sistemului de senzori 3D pentru camera foto. Încă de luna trecută a circulat un zvon po­trivit căruia iPhone 8 ar urma să fie scos la vânzare mai târziu decât în mod obiş­­nuit ca urmare a deciziei de a schim­ba ecranul cu unul de tip OLED. Într-un astfel de scenariu, iPhone 7s şi iPhone 7s Plus ar putea fi lansate în sep­tem­brie, aşa cum era programat iniţial, însă iPhone 8 ar urma să fie lansat mai târziu.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO