Business Hi-Tech

GOCLEVER Insignia 1010 Business review

GOCLEVER Insignia 1010 Business review

Autor: Dorian Prodan

16.09.2014, 22:18 142

 

În luna mai a acestui an, Microsoft a anunţat lansarea sistemului de operare Windows 8.1 with Bing, o versiune OEM gratuită pentru tabletele cu ecrane mai mici de 9” şi mai ieftină pentru toate celelalte produse. GOCLEVER Insignia 1010 Business este una dintre primele tablete Windows 8.1 with Bing care ajunge în mâinile noastre, aceasta încercând să atragă atenţia cumpărătorilor cu ecranul de 10,1”, tastatura detaşabilă şi preţul ceva mai redus.

Oferită la un preţ de 1150 de lei, GOCLEVER Insignia 1010 Business este interesantă deoarece oferă utilizatorului nu doar o tabletă standard Windows 8.1 cu ecran de 10,1”, dar plusează şi cu o tastatură detaşabilă subţire care are ataşată şi o husă pliabilă cu rol dublu de protecţie şi sprijin.


Carcasa tabletei are linii drepte, suprafeţe plate ample şi un finisaj negru mat, aceste caracteristici dându-i un aspect sobru care va fi pe placul celor care nu apreciază elementele stridente inutile. La fel ca multe alte produse din gama inferioară, tableta nu se remarcă cu vreun element constructiv sau estetic deosebit, GOCLEVER reuşind totuşi să ofere o carcasă cu o grosime de 10,5 milimetri şi un ecran cu o ramă destul de redusă ca dimensiuni.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO