Business Hi-Tech

Google a anunţat noul şef pentru România, după plecarea lui Dan Bulucea în Singapore

Google a anunţat noul şef pentru România, după...

Autor: Cristina Bellu

11.10.2016, 13:10 3420

Gigantul IT american Google, parte a grupului Alphabet, a numit-o la conducerea biroului local pe Elisabeta Moraru.

Aceasta a preluat începând cu luna octombrie atributiile fostului director Dan Bulucea, care a plecat la jumatatea acestui an pe poziţia new business director pentru regiunea Asia-Pacific în cadrul biroului Google din Singapore.

Elisabeta Moraru s-a alaturat echipei Google in aprilie 2012 in pozitia de industry head, avand ca atributii consilierea clientilor si partenerilor in utilizarea solutiilor de imbunatatire a performantelor online.

De asemenea, Elisabeta Moraru a sustinut activ si introducerea de solutii digitale in sistemul educational si in media, fiind iniţiatoarea mai multor programe dedicate şcolilor, universităţilor şi presei.

Google Bucharest SRL, entitatea juridică din România a companiei americane, a raportat pentru anul 2015 la Ministerul Finanţelor Publice (MFP) o cifră de afaceri de 15,95 milioane de lei (3,58 mil. euro), în scădere cu 0,5% faţă de anul precedent, conform datelor publice disponibile pe site-ul MFP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO