Business Hi-Tech

Google ne invită la o croazieră pe Dunăre, cu Google Street View

Google ne invită la o croazieră pe Dunăre, cu Google...

Autor: Aurelian Mihai

31.03.2015, 20:21 188

Google a extins acoperirea serviciului Street View pe cursul fluviului Dunărea, străbătând nu mai puţin de şase ţări şi trei capitale europene, cetăţi, defilee şi alte peisaje impresionante. Pot fi explorate astfel două treimi din cursul Dunării, de la graniţa Slovaciei cu Austria şi până la Cernavodă, în România.

Imaginile obţinute în vara anului 2014 urmează cel mai reprezentativ curs de apă al Europei pe măsură ce acesta străbate Slovacia, Croaţia, Serbia, Ungaria, Bulgaria şi România.

„Fotografierea cursului Dunării reprezintă unul dintre dintre cele mai ample proiecte speciale derulate de Google Street View. Este prima dată când Google a realizat o colecţie de imagini care se întinde pe şase ţări. Oricine poate porni într-o croazieră pe Dunăre şi să descopere locuri memorabile precum Bratislava, Palatul Parlamentului din Budapesta, Belgrad sau Cazanele Dunării”, a declarat Dan Bulucea, country manager Google România.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO