Business Hi-Tech

Google oferă 15.000$ recompensă pentru bug-uri din Chrome

Google oferă 15.000$ recompensă pentru bug-uri din Chrome

Autor: Cătălin Niţu

01.10.2014, 18:04 638

Multe companii oferă recompense pentru găsirea problemelor din aplicaţiile şi serviciile lor, însă puţine sunt atât de generoase precum Google. Programul de îmbunătăţire a browserului Chrome va putea oferi acum o sumă mai mare de bani pentru cei care raportează bug-uri, cât şi posibilitatea de a fi inclus pentru totdeauna în Google Hall of Fame.

Recompensa maximă pentru găsirea unei probleme critice din Google Chrome a fost acum ridicată la 15.000 de dolari. Programul Chrome Rewards a dus în trecut la rezolvarea a peste 700 de probleme de securitate, iar compania a plătit către cei care le-au raportat peste 1,2 milioane de dolari. Acum că browserul este mult mai sigur, este din ce în ce mai greu să găseşti bug-uri, iar creşterea recompensei îi poate motiva în plus pe cei care sunt dispuşi să tortureze această aplicaţie. Având în vedere că limita precedentă era de 5.000 de dolari, este posibil ca banii în plus să atragă mulţi doritori.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO