Grupul britanic SCC, care are 1.000 de angajaţi la Iaşi şi Bacău: „Ne uităm la alte oraşe din zona de est a României“

21 mar 2017 Autor: Adelina Mihai

Vezi galeria foto Adina Tapalagă, director general al SCC România: „Salariile încep de la nivelul salariului mediu pe economie. Nu mai poţi recruta în Iaşi cu salariul minim pe economie, pentru că nu vin candidaţii”.

Grupul britanic Specialist Computer Centres (SCC), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii şi soluţii IT în regim outsourcing care are 1.000 de angajaţi în Iaşi şi în Bacău, vrea să-şi crească efectivul de personal cu 20-30% pe an şi caută noi oraşe pentru investiţii.

„Ne uităm în continuare la alte oraşe ofertante în zona de est a României şi nu numai. Suceava este pe radarul nostru, anul trecut am avut chiar un proces intens de descoperire a oraşului şi a posibilităţilor care există acolo, am intrat în contact cu autorităţile locale şi judeţene şi este una dintre opţiuni. De asemenea, ne-am uitat şi spre Republica Moldova şi Ucraina“, a spus Adina Tapalagă, directorul general al SCC în România, grup care are la nivel global 6.000 de salariaţi.

La Iaşi şi la Bacău, angajaţii SCC livrează mai multe tipuri de servicii de suport tehnic şi consultanţă în IT în 9 limbi (română, engleză, franceză,  spaniolă, italiană, germană, portugheză, rusă şi  olandeză).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2017

 
Cuvinte cheie:
angajati
, iasi
, bacau
, marea britanie
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide