Business Hi-Tech

Grupul clujean de tehnologie APS a înregistrat afaceri de 5,4 milioane de euro în primele 9 luni

Cătălin Chiş

Cătălin Chiş

Autor: Adrian Seceleanu

01.12.2015, 00:06 360
Grupul clujean Active Power Solutions (APS), deţinut de antreprenorul clujean Cătălin Chiş, cu afaceri în IT, telecom, marketing şi educaţie medicală, a înregistrat în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro, faţă de 4,4 mil. euro în aceeaşi perioadă a anului trecut. „Grupul clujean APS anunţă o creştere cu 18% a vânzărilor realizate de către com­paniile sale în primele nouă luni ale anului 2015“, conform datelor comunicate de companie.
 
Unul dintre principalele motoare de creş­te­re a fost divizia de telecom, care este par­te­ner al operatorului de telefonie mobilă Voda­fone şi care a generat un sfert din ve­nituri.
 
„În 2014, Grupul APS şi-a extins activitatea din telecom inclusiv către zona de retail, prin lansarea primelor patru magazine operate sub umbrela Active Power Solutions. În prezent, reţeaua de retail generează 25% din cifra de afaceri a acestei companii şi cuprinde 6 magazine, deschise în oraşele Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Târgu-Mureş şi Braşov“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO