Business Hi-Tech

Grupul Telekom a rămas fără Diana Iosu, managerul de comunicare externă şi relaţii cu media

Diana Iosu

Diana Iosu

Autor: Adrian Seceleanu

14.07.2017, 00:00 275
Diana Iosu, managerul de comunicare externă şi relaţii cu media al Telekom România, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, un business de un miliard de euro pe an, va părăsi grupul de operatori de comunicaţii. „Mă retrag din grupul Telekom”. Ea lucra pentru grupul Telekom de 8 ani de zile, iniţial ca manager în cadrul operatorului de telefonie mobilă Cosmote, începând cu anul 2009. Ulterior, în anul 2013, când Cosmote şi Romtelecom şi-au integrat echipele de top management, ea a preluat poziţia similară la nivelul întregului grup, inclusiv pentru fosta companie Romtelecom. Grupul Telekom este jucătorul de pe piaţa locală de comunicaţii cu cea mai complexă structură de acţionariat de pe piaţă, în care intră statul român, grecii de la OTE şi nemţii de la Deutsche Telekom, şi singurul în cadrul căruia sunt active mai multe sindicate, reprezentând astfel o provocare din punctul de vedere al activităţii de comunicare şi relaţii publice. Înainte de a fi recrutată de Telekom, Diana Iosu a lucrat pentru Vodafone (fostul Connex), al doilea jucător de pe piaţa de profil, în perioada 1998-2009, la plecare fiind manager de relaţii cu media.

Următorul pas va fi lansarea unui business propriu - consultanţa în zona de relaţii publice, sub brandul Lalique PR, a precizat Diana Iosu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO