Business Hi-Tech

Grupul Telekom este certificat pentru managementul de continuitate a furnizării serviciilor

Grupul Telekom este certificat pentru managementul de...

Autor: Adrian Seceleanu

26.01.2015, 00:00 643
Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, a fost certificat pentru sistemul de management al continuităţii afacerii conform Standardului ISO 22301:2012, de către TÜV Hellas (parte a grupului TÜV NORD), conform datelor comunicate de companie. „Telekom România se numără printre primele companii din ţară care au obţinut această certificare, demonstrând capacitatea organizaţiei de a asigura continuitatea funcţiunilor critice ale afacerii, în cazul unor incidente majore”, conform reprezentanţilor Telekom. Certificarea a fost acordată atât pentru Telekom România Communications, cât şi pentru Telekom România Mobile Communications, în urma unui audit extins, care a avut loc pe parcursul anului 2014.
 
Certificarea acoperă toate produsele şi serviciile fixe şi mobile, internet şi date, voce, servicii cu valoare adăugată, servicii BPO şi ICT oferite de Telekom România clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, prin toate canalele de vânzări şi centrele de contact. În luna mai a anului trecut Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a obţinut o certificare similară de la Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA).
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO