Business Hi-Tech

Grupul Telekom România: Vom demara un proces de selecţie pentru poziţiile de manager afectate de procesul de remodelare al businessului

Grupul Telekom România: Vom demara un proces de...

Autor: Adrian Seceleanu

23.05.2017, 16:47 742

Echipa de conducere a Telekom a avut o nouă întâlnire cu sindicatele în care a oferit date despre evoluţia procesului de reorganizare şi noul model operaţional care urmează să fie implementat începând cu data de 1 iulie, au precizat pentru ZF reprezentanţii grupului de comunicaţii fixe şi mobile.

“Ca parte a Dialogului Social şi a procesului de implementare a programului de remodelare a afacerii demarat în acest an, managementul Telekom România a continuat seria întâlnirilor de consultare cu reprezentanţii organizaţiilor sindicale reprezentative din companiile grupului Telekom România.
Sesiunile desfăşurate în această perioadă au avut că principal obiectiv informarea şi consultarea cu reprezentanţii sindicali cu privire la implementarea schimbărilor de structură a ariilor de business pentru noul model operaţional care urmează să fie implementat începând cu 1 iulie”, conform reprezentanţilor Telekom.

Potrivit datelor ZF directorul de HR Carmen Dumitrache a informat luni sindicatele că aproximativ o treime dintre posturile de manageri vor fi desfiinţate ca parte a planului de reorganizare. Mai exact peste 200 de posturi de manager dintre cele 600 prevăzute acum în organigrama companiilor parte dingrupul Telekom vor fi desfiinţate ca parte a efortului de reorganizare.

Reprezentanţii Telekom nu au oferit detalii despre numărul de posturi afectate.

“Pentru poziţiile manageriale impactate, compania intenţionează să demareze un proces de selecţie bazat pe criterii de transparenţa şi corectitudine, în linie cu politicile interne şi prevederile legale. Aşa cum am anunţat anterior, programul iniţiat în acest an are ca obiectiv optimizarea operaţiunilor Telekom România, pentru a deservi mai bine clienţii şi pentru a îmbunătăţi performanţa companiilor din grup. Toate schimbările operaţionale şi de remodelare a proceselor care vor fi implementate în această perioadă au fost gândite strategic şi vor fi detaliate pentru a servi acestui obiectiv”, conform reprezentanţilor Telekom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO