Business Hi-Tech

Grupul Telekom şi-a recrutat noul director de HR de la Ericsson

Carmen Dumitrache

Carmen Dumitrache

Autor: Adrian Seceleanu

15.09.2016, 00:04 1123
Grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de servicii de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, a numit-o în funcţia de director executiv de resurse umane pe Carmen Dumitrache, fost HR business partner în cadrul companiei suedeze Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii pentru companiile de comunicaţii, conform unui anunţ al operatorului.

„Telekom România anunţă numirea lui Carmen Dumitrache în poziţia de director executiv de resurse umane, în funcţie din 15 septembrie 2016. Din această poziţie, ea va fi responsabilă de coor­donarea activităţilor de resurse umane în grupul de com­panii Telekom Ro­mania, raportând direct către directorul general al Telekom România“, con­form sursei citate.

Numirea vine după o pe­rioadă mai lungă de un an în care grupul Telekom Ro­mânia nu a avut director de re­surse umane. Dumitrache o înlocuieşte pe Anca Georgescu Aladgem, care a plecat de la grupul de comunicaţii pe 1 iunie 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO