Business Hi-Tech

Grupul Webhelp va angaja 450 de oameni în centre de servicii la Iaşi şi Oradea

Grupul Webhelp va angaja 450 de oameni în centre de...

Autor: Dana Ciriperu

10.02.2017, 00:07 5845

Webhelp România, filiala locală a furnizorului francez de servicii de tip call-center, a primit în luna decembrie aprobarea pentru un ajutor de stat de 17 milioane de lei care susţine crearea a 457 de locuri de muncă în două centre de servicii în Iaşi şi Bihor, arată datele publicate de Ministerul de Finanţe.

Compania franceză a trecut de 1.800 de angajaţi în centrele din România şi mai pune astfel pe harta expansiunii două noi oraşe.

Compania Webhelp România SRL a înregistrat în 2015, ultimul an pentru care există date publice disponibile, o cifră de afaceri de 101 mil. lei, în creştere cu 23% faţă de anul anterior, a avut un profit net de 4,6 mil. lei şi un număr mediu de 1.629 de salariaţi, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Filiala locală a companiei franceze este una dintre cele 170 de companii care au depus în ultimii doi ani solicitări pentru ajutoare de stat în baza schemei 332/2014, proiect ce sprijină investiţiile care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă. Doar 37 dintre aceste solicitări au primit acorduri de finanţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO