Business Hi-Tech

HP are peste 50 de poziţii deschise în Bucureşti şi Cluj

HP are peste 50 de poziţii deschise în Bucureşti şi Cluj

Autor: Ioana Nita

27.01.2015, 00:05 1174
Gigantul american Hewlett- Packard (HP), unul dintre cei mai mari angajatori de pe piaţa IT din România, caută în prezent aproape 60 de persoane pentru centrele localizate în Bucureşti şi Cluj-Napoca, potrivit anunţurilor postate pe site-ul oficial al companiei.

Recrutările vizează atât domeniul IT, cât şi do­meniile fi­nan­­ciar, marketing şi resurse umane. Astfel, printre poziţiile deschise în cadrul HP Ro­mâ­nia se numără cel de programator, inginer pentru suport tehnic, consultant pentru soluţii de business intelligence şi project manager, recruiter senior, analist financiar, analist de risc, specialist aplicaţii de marketing sau manager achiziţii. Compania americană are de asemenea posturi vacante pentru centrul de servicii din România pentru care candidaţii trebuie să cunoască diferite limbi străine precum ebraică, olandeză, maghiară, germană, franceză, spaniolă sau engleză.

HP operează în România prin intermediul a două entităţi -  organizaţia comercială (HP România SRL) şi centrul de servicii (Global e-business operations centre SRL - GEBOC). În a­nul 2013, nu­mă­­rul mediu de an­ga­jaţi în cadrul HP Ro­mâ­nia SRL a fost de 432, în timp ce în centrul de servicii lucrau în medie 2.869 de persoane, conform datelor de pe Ministerul Finan­ţe­lor. În ceea ce priveşte afacerile gigan­tului american în România, acestea s-au situat la circa 130 de milioane de euro, cumulate pentru ambele companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO