Business Hi-Tech

HTC One M8 for Windows: un nume neinspirat pentru un terminal Windows Phone frumos

HTC One M8 for Windows: un nume neinspirat pentru un...

Autor: Dorian Prodan

20.08.2014, 11:00 609

Toate telefoanele Android de top lansate în acest an de Samsung, HTC, LG sau Sony au avantajele lor, însă probabil că destui utilizatori vor fi de acord că One M8 este cel mai frumos dintre ele. Cei care preferă platforma Windows Phone dar nu se simt atraşi în mod deosebit de designul Nokia au acum însă o nouă opţiune extrem de atrăgătoare: HTC M8 for Windows.

Cel mai puternic terminal construit conform ghidurilor de implementare Microsoft care le permit producătorilor să proiecteze telefoane pe care pot instala atât Android cât şi Windows Phone fără prea multe bătăi de cap suplimentare, HTC One M8 for Windows este acelaşi terminal pe care deja îl cunoaştem deja, dar cu un sistem de operare diferit. Acesta este primul telefon Windows Phone lansat de HTC în ultimii doi ani, compania nemaianunţând nimic de la modelele 8s şi 8X încoace.

Pentru cei care au uitat, HTC M8 for Windows oferă un ecran IPS cu diagonală de 5” şi rezoluţie Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,26 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă extensibilă, sistem audio stereo frontal BoomSound şi camera foto Duo Camera cu senzor de 4 MP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO