Business Hi-Tech

HTC Sensation, la Vodafone de la 139 de euro

 HTC Sensation, la Vodafone de la 139 de euro

Autor: Ştefan Vrabie

16.06.2011, 16:19 1175

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală telecom, a lansatnoul smartphone HTC Sensation, telefon ce funcţionează cu sistemulde operare Google Android 2.3.

Smartphone-ul este disponibil la preţuri pornind de la 139 de eurocu pachetul Vodafone Complet 1500 şi Internet pe Mobil 1GB pe doiani, care are un tarif de 31 de euro pe lună.

Telefonul este disponibil înportofoliul Vodafone România începând de astăzi şi poate fiachiziţionat din magazinele Vodafone şi ale partenerilor, precum şide pe magazinul online Vodafone.

Telefonul are un display sensibilla atingere de 4,3 inchi. Smartphone-ul are un procesor dual-coreQualcomm Snapdragon de 1,2 GHz. Carcasa de aluminiu integrează ocameră de 8 megapixeli capabilă să înregistreze Full HD la 1080 depixeli cu sunet full stereo.

Noua interfaţă a telefonului - HTCSense 3.0 transformă ecranul într-o fereastră care poate oferidirect informaţii cu privire la actualizările meteo, citirea deemailuri şi trimiterea unuia, fotografiere rapidă, precum şiultimele actualizări de pe reţelele sociale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO