Business Hi-Tech

HTSS va furniza servicii software pentru lanţul de clinici dentare Dr. Leahu

HTSS va furniza servicii software pentru lanţul de...

Autor: Ioana Nita

28.09.2017, 00:00 337

Compania locală High-Tech Systems & Software (HTSS), specializată în furnizarea de soluţii software de business, a câştigat un contract pentru furnizarea de servicii software pentru cele patru clinici dentare Dr. Leahu din Bucureşti, urmând să implementeze o soluţie de business complexă care integrează atât partea de software, cât şi servicii de hosting pentru protecţia, siguranţa şi securitatea datelor. 

„Proiectul pe care îl realizăm pentru clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă o iniţiativă complexă, care integrează în mod unitar activitatea medicală de la nivelul întregului lanţ de clinici, de la gestiunea stocurilor de medicamente, evidenţe financiare, până la asigurarea procesului de comunicare internă şi oferirea unei experienţe unice pacientului prin servicii de call center, istoric medical şi plan de tratament”, a declarat Horia Radu, head of development medical division în cadrul HTSS. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO