Business Hi-Tech

Ieşenii de la Gemini CAD investesc într-un centru tehnologic de 5.600 mp

Traian Luca

Traian Luca

Autor: Adelina Mihai

28.09.2017, 00:07 1645

Compania Gemini CAD Systems din Iaşi, deţinută de antreprenorii Traian Luca şi Mihai Mitrică, investeşte în construcţia unui centru tehnologic care să funcţioneze ca un hub care să susţină activitatea de cercetare şi producţie a echipamentelor industriale, precum şi de dezvoltare a produselor software. Centrul tehnologic al Gemini CAD, care are ca termen de finalizare estimat luna septembrie a anului 2018, va avea o suprafaţă totală construită de 5.600 metri pătraţi.

„Noul centru tehnologic presupune constituirea unui hub de creştere şi interacţiune atât pentru alte companii consacrate, cât şi pentru start-up-urile de tehnologie locale. Acest lucru înseamnă crearea unei infrastructuri pentru colaborarea între furnizorii de produse şi servicii din domeniu, precum şi a unei reţele cu nuclee de expertiză în diverse specializări conexe tehnologiei“, au spus reprezentanţii companiei.

Înfiinţată în 2004, compania Gemini CAD Systems are activităţi în cercetarea, dezvoltarea şi implementarea de software, echipamente industriale şi workflow-uri pentru companii care lucrează cu materiale flexibile, din industriile: textilă, mobilă sau auto.

Compania a avut o cifră de afaceri 4,3 milioane de euro în 2016 şi are în prezent 121 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO