Business Hi-Tech

Ilia, Siveco: Obiectivul nostru este să reluăm curba de creştere

Florin Ilia, CEO al Siveco

Siveco îşi va face targetul, adică afaceri de aproximativ 56 de milioane de euro. Vom avea profitul nostru tipic, undeva în jur de 5-6%, şi acesta este conform cu estimarea de la început de an.

Florin Ilia, CEO al Siveco Siveco îşi va face targetul, adică afaceri de aproximativ 56 de milioane de euro. Vom avea profitul nostru tipic, undeva în jur de 5-6%, şi acesta este conform cu estimarea de la început de an.

Autor: Adrian Seceleanu

25.11.2015, 00:08 588

După un an de la cutremurul provocat de arestarea pentru evaziune fiscală a fondatorului Irina Socol, compania de soft susţine că are un business stabil.

Siveco, unul dintre cei mai mari producători locali de software de pe piaţa locală, a reuşit să păstreze în anul care a trecut după şocul reţinerii şi ulterior condamnării la închisoare pentru evaziune fiscală a cofondatorului Irina Socol toate contractele mari din portofoliu şi să câş­tige şi peste 250 de contracte noi. În aceste con­diţii compania va încheia acest an cu o cifră de afaceri apropiată de cea din anul precedent, res­pectiv o scădere de 3,5% în raport cu busi­nessul de 58 mil. euro din 2014.

„Siveco îşi va face targetul, adică afaceri de aproximativ 56 de milioane de euro. Vom avea pro­fitul nostru tipic, undeva în jur de 5-6%, şi acesta este conform cu estimarea de la început de an“, a declarat pentru ZF Florin Ilia, mana­ge­rul care a preluat la finele anului trecut, din mers, administrarea companiei de software. După experienţa prin care a trecut compania din septembrie 2014 încoace, când a izbucnit scan­dalul în care Irina Socol a fost în prim-plan, şe­ful Siveco simte nevoia să îşi exprime pru­denţa: „Bat în lemn, dar acesta este forecastul“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO