Business Hi-Tech

Inca un iPhone 4G "uitat" intr-un bar. De data asta, in... Vietnam?

13.05.2010, 18:23 45

Inca o poveste in care un iPhone de generatie urmatoare a fostuitat intr-un bar a aarut astazi, dar de data aceasta locul in carea fost uitat este mult mai departe de Silicon Valley, in Vietnam,scrie AFP.

Un vanzator de accesorii pentru telefoane mobile, Tran Manh Hiepar fi mers intr-o cafenea din sudul orasului Ho Shi Minh, dupa ce aauzit ca acolo se afla cineva care se lauda cu cea mai nouaversiune iPhone produsa de Apple.

Hiep ar fi inspectat telefonul, inregistrand totul si punandfisierul video pe site-ul Tinhte.com.

"Este un iPhone real pentru ca in momentul in care l-am conectatla un Mac, l-a recunoscut ca fiind un produs Apple", a declaratHiep, refuzand sa dea detalii legate de proprietarultelefonului.

Produsul prezentat in film arata exact la fel ca cel care aaparut pe site-ul Gizmodo, singurele diferente fiind finisajele,mai aproape de un telefon ce poate fi scos pe piata.

Gizmodo a platit pentru un prototip iPhone 4G, gasit intr-un bardin Silicon Valley, 5.000 de dolari, prezentarea acestuia pe site,aducand probleme detinatorului blogului din partea autoritatiloramericane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO