Business Hi-Tech

Instant Articles va aduce ştirile direct pe Facebook

Instant Articles va aduce ştirile direct pe Facebook

Autor: Cătălin Niţu

05.05.2015, 09:53 165

Facebook este de multă vreme sursa principală de ştiri pentru mulţi dintre utilizatorii reţelei de socializare, însă deschiderea link-urilor poate fi problematică pentru publicul care foloseşte versiunea mobilă. Întrucât aceasta este sursa principală de venituri a companiei, o nouă funcţie numită Instant Articles va începe să servească articole întregi din surse precum New York Times, Buzzfeed şi National Geographic direct în fluxul de ştiri.

Informaţia vine de pe site-ul Wall Street Journal, care sugerează că funcţia va fi anunţată în curând. Se pare că datele colectate de Facebook sugerează că pentru a accesa un link din aplicaţia Facebook de pe mobil, un utilizator trebuie să piardă 8 secunde pentru a ajunge la conţinut. Instant Articles va oferi întregul articol direct din fluxul de ştiri ale surselor urmărite, fără să fie nevoie de părăsirea aplicaţiei sau de deschiderea unei pagini web.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO