Integratorul IT&C Crescendo mizează pe afaceri de minimum 60 milioane de lei în 2017, cu peste 100 de angajaţi

6 iul 2017 Autor: Ioana Nita

Echipa Crescendo International are în prezent 92 de angajaţi, compania având în plan să depăşescă anul acesta pragul de 100 de angajaţi.
 
Compania locală Crescendo International, specializată în furnizarea de servicii şi soluţii integrate de IT&C, ţinteşte să ajungă anul acesta la afaceri de minimum 60 milioane de lei, în creştere cu circa 18% faţă de 2016, estimarea bazându-se pe noile proiecte de­marate deja, precum şi pe po­ten­ţia­lele contracte atrase.
 
Anul trecut compania a înregistrat  a­faceri de 50,7 milioane de lei, cu aproa­pe 8% mai puţin decât în 2015, scă­derea fiind cauzată de decalarea ter­menelor de finalizare a unor proiecte IT tradiţionale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.07.2017

 
Cuvinte cheie:
it&c
, angajati
, companie
, international
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide