Business Hi-Tech

Investiţie de 1,5 mil. $ într-un start-up fondat de doi ingineri de la Tesla şi Apple

Investiţie de 1,5 mil. $ într-un start-up fondat de doi...

Autor: Ioana Nita

09.03.2018, 00:00 516

Luther System, un start-up specializat în tehnologia blockchain fondat în 2016 de doi foşti ingineri care au lucrat în cadrul giganţilor Tesla şi Apple, a reuşit să obţină o investiţie de 1,5 milioane dolari de la fondul de investiţii Firstminute Capital, scrie portalul Techcrunch.com.

Start-up-ul utilizează tehnologia blockchain pentru a rezolva probleme complexe de business din diferite industrii. „Am evaluat sute de investiţii în zona blockchain şi cred că infrastructura modulară pe care o dezvoltă Luther Systems se deosebeşte de competiţie”, a subliniat Brent Hoberman, cofondatorul Firstminute Capital.

Luther System are de asemenea o serie de investitori de tip „angel”, printre care se numără o serie de oameni cu experienţă pe poziţii de tot în unele din cele mai mari companii din lume precum Henry Ritchotte, fostul dorector operaţional şi membru în board-ul Deutsche Bank, Martin Bartlam, vicepreşedinte finanşe în cadrul DLA Piper şi Serge Chiaramonte, fost manager la Credit Suisse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO