Business Hi-Tech

Ioana Marcu pleacă din funcţia de director de HR al Orange după aproape 7 ani

Ioana Marcu a urmat şi cursuri comerciale la Ecole Supérieure de Commerce din Bordeaux (Franţa)

Ioana Marcu a urmat şi cursuri comerciale la Ecole Supérieure de Commerce din Bordeaux (Franţa)

24.04.2017, 00:05 1805

Ioana Marcu, executivul care ocupă funcţia de director de resurse umane al operatorului de telecom Orange România, pleacă din companie după aproape 7 ani, au declarat pentru ZF surse din piaţă.

Din această poziţie, ea a coordonat politicile de resurse umane pentru o companie cu peste 2.500 de angajaţi.

Contactată de ZF, Ioana Marcu a confirmat faptul că pleacă din cadrul Orange, dar nu a oferit alte informaţii. Ioana Marcu va lucra în companie până la finele lunii iunie, au precizat şi reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă.

„Ioana Marcu a decis să dea curs unei noi provocări profesionale, după aproape 7 ani ca HR director la Orange România. Din această poziţie, Ioana a avut o contribuţie importantă la definirea strategiei de resurse umane, axată pe cultivarea unui climat intern bazat pe deschidere şi încredere, pe recunoaşterea performanţei, precum şi pe atragerea şi menţinerea de talente la Orange. Ea va continua să implementeze proiectele în curs, alături de echipa sa, până la 1 iulie 2017, când va încheia colaborarea cu Orange. Între timp, pentru poziţia de HR director, Orange România a deschis intern procesul de recrutare“, au spus pentru ZF repre­zentanţii Orange.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO