Business Hi-Tech

iPay International intră pe plan local cu o soluţie de plată pentru IMM-uri

iPay International intră pe plan local cu o soluţie de...

Autor: Ioana Nita

27.05.2015, 00:00 686
Compania iPay International din Luxemburg, parte a grupului elveţian Signia, le pune la dispoziţie comercianţilor mici şi mijlocii din România soluţia de plată myPOS care le permite să accepte modalitatea de plată cu cardul fără a fi nevoie să plătească comisioane la retaragerea banilor sau alte taxe suplimentare lunare.  Soluţia myPOS, lansată oficial anul trecut la târgul internaţional MWC Barcelona, constă într-un pachet care include dispozitivul POS, contul gratuit pentru comerciant şi cardul MasterCard gratuit. 

Prin intermediul myPOS, comercianţii pot accepta plăţi în diferite valute şi prin diferite tipuri de carduri, de debit sau de credit - MasterCard, VISA, Maestro, VISA Electron, VPay sau JCB. Soluţia include şi o aplicaţie dedicată pentru mobil prin care comercianţii au acces non-stop la informaţiile privind detaliile tranzacţiilor, istoricul contului şi al cardului şi la funcţiile de transfer monetar către aproape orice cont bancar din lume. În plus, cu cardul Business MasterCard, comercianţii pot retrage instant bani din orice ATM care acceptă MasterCard, sau pot plăti în orice magazine, chiar şi în cele online, care acceptă carduri MasterCard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO