iQuest îşi mută cei 200 de angajaţi într-o clădire nouă din Coresi Business Park

17 feb 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Coresi Business Park este un centru de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Braşov, pe o suprafaţă de 12 hectare

Aproximativ 200 de angajaţi din Braşov ai companiei furnizoare de servicii IT iQuest se mută din cele două sedii în care lucrează în prezent în clă­direa L1 a complexului Coresi Busi­ness Park, unde firma a închiriat aproape 1.700 de metri pătraţi. Mutarea este programată pentru luna august a acestui an.
 
„În momentul de faţă, angajaţii iQuest din Braşov lucrează în două birouri situate în clădirea Allianz, respectiv într-o altă clădire din oraş, pe strada Haşdeu. Motivele acestei mutări sunt ca angajaţii să se afle toţi în acelaşi loc, nu în sedii diferite, şi condiţiile de lucru mai bune din noul sediu“, a spus Georgiana Iancu, communication manager la iQuest. Ea a mai explicat că o extindere în viitorul apropiat nu se numără printre motivele acestei relocări.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.02.2016

 
Cuvinte cheie:
iQuest
, mutare
, angajati
, cladire
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide