Business Hi-Tech

Ce ironie! Piaţa de ride-sharing din Bucureşti a ajuns câmp de luptă între americani, germani şi ruşi: Yandex, Google-ul Rusiei, atacă Uber şi Bolt, iar din iulie începe să ia curse, promiţând şoferilor venituri săptămânale de 3.500 de lei

Ruşii le promit şoferilor venituri mai mari decât la Uber şi Bolt

Ruşii le promit şoferilor venituri mai mari decât la Uber şi Bolt

Autor: Adrian Seceleanu

26.06.2019, 00:06 8501

„Google-ul Rusiei” a demarat campanii agresive de recrutare a şoferilor din România, cărora le promite comisioane zero şi bonusuri care pot duce veniturile săptămânale la 3.500 de lei.

Gigantul rusesc Yandex, supranumit „Google-ul Rusiei“, îşi va prezenta joi, într-o conferinţă de presă, planurile de lansare pe piaţa locală a aplicaţiei de ride-hailing Yango, în timp ce termenul de la care şoferii vor începe efectiv să preia curse în Bucureşti, concurând cu rivalii de la Uber şi Bolt (Taxify), ar urma să fie începutul lunii iulie.

Compania rusească a demarat deja campanii agresive de recrutare pentru şoferi parteneri, că­rora le promite comi­sioane zero la banii încasaţi din curse şi bonusuri care pot ajunge la 3.500 de lei pe săptămână, potrivit recla­melor afişate pe reţele sociale precum Facebook şi Instagram. „Lucrează mai inteligent, nu mai greu, câştigă mai mult” este unul dintre mesajele ruşilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO