Business Hi-Tech

IT-iştii de la Atos şi-au dublat numărul de angajaţi în România

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Ioana Nita

18.05.2015, 00:07 2497

Compania franceză Atos, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT din Europa, şi-a dublat anul trecut nu-mărul de angajaţi din România, care a ajuns la peste 1.000 de oameni. Francezii au trei centre pe plan local în Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Cifra de afaceri a firmei a ajuns anul trecut la aproape 165 milioane lei (37 milioane euro), în creştere cu 50% faţă de 2013. Atos este specializată în administrarea şi integrarea sistemelor şi proceselor IT dintr-o firmă, furnizând de asemenea şi servicii de consultanţă în domeniu. Prezentă pe plan local din 2011, Atos s-a concentrat iniţial pe livrarea de servicii pentru clienţi externi, însă de anul trecut a decis să atace şi clienţi locali, în special din segmente precum cele de energie, utilităţi şi financiar.

La nivel global, Atos a avut în 2014 afaceri de 8,6 miliarde de euro. În primele trei luni ale acestui an, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 milioane euro, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi perioadă din 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO