Iulian Stanciu, şeful eMAG, aruncă mănuşa: Avem un buget de investiţii de 100 milioane de euro în acest an. Retailerul a început să aducă oameni şi de la 100 de kilometri

6 sep 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG: „Avem peste 3.000 de angajaţi şi ne apropiem de 4.000 cu tot cu logistica, aici intrând şi arhitecţii sistemului de IT şi programatorii - o echipă de 600 de oameni, aflată şi ea în creştere.“

- Retailerul a început să aducă oameni şi de la 100 de kilometri distanţă pentru depozitul din apropierea Bucureştiului - Statul ar trebui să ajute firmele româneşti să iasă pe plan extern, inclusiv pe cele care au acţionariat mixt, străin şi local.

Retailerul online eMAG - cel mai mare jucător de pe piaţa din România, cu operaţiuni şi în Ungaria, Bulgaria şi Polonia - are pentru acest an un buget total de investiţii de 100 de milioane de euro, suma fiind alocată pentru mai multe proiecte, printre care se numără şi unul care are ca obiectiv creşterea gradului de automatizare în depozitul companiei. „Avem un buget total de investiţii de 100 de milioane de euro anul acesta“, a declarat într-un interviu pentru ZF Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG şi acţionar minoritar, alături de grupul Naspers. Unul dintre cele mai interesante proiecte de investiţii derulate de retailer este cel care va ajuta compania să crească gradul de automatizare a activităţilor din depozitul eMAG, unul dintre rezultate urmând să fie reducerea numărului de colete trimise. În prezent, pentru a trimite cât mai repede comenzile, unele produse trimise aceluiaşi client sunt ambalate separat, situaţia urmând să se schimbe odată cu punerea în funcţiune a noilor sisteme, a spus Stanciu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.09.2017

 
Cuvinte cheie:
emag
, buget
, investitii
, crestere
, polonia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide