Business Hi-Tech

Kaspersky Lab a lansat un program "Rabla Software" prin care companiile îşi pot cumpăra soluţii de securitate cu o reducere de 50%

Autor: Ştefan Vrabie

12.07.2011, 14:36 222

Subsidiara locală a producătorului rus de soluţii de securitateKasperskya lansat programul "Rabla Software" prin care oricecompanie beneficiază de o reducere de 50% la achiziţionarea unuipachet de securitate Kaspersky Lab pentru business, la înlocuireasoluţiei antivirus pe care o utilizează deja.

"Prin intermediul partenerilor noştri din întreaga ţară,companiile pot schimba soluţia de securitate pe care o folosesc cuuna din suita Kaspersky Open Space Security sau din gama soluţiilorde securitate dedicată", a declarat Teodor Cimpoeşu, ManagingDirector Kaspersky Lab România şi Bulgaria.

Pentru ca reducerea să fie valabilă la achiziţionarea unuiprodus Kaspersky Lab, companiile trebuie să facă dovada utilizăriiunei alte soluţii antivirus business atât cu licenţe încă valabilecât şi expirate de maxim 3 luni.

Kaspersky Open Space Security oferă protecţie anti-malwaretuturor tipurilor de infrastructuri IT de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO