Business Hi-Tech

Lansarea Galaxy S8, cel mai mare test din istorie pentru Samsung

Lansarea Galaxy S8, cel mai mare test din istorie pentru...

Autor: Ioana Nita

29.03.2017, 00:00 1067

Lansarea Galaxy S8, vârful de gamă al smartphone-urilor Samsung, care va avea loc astăzi, reprezintă cel mai mare test din istorie pentru gigantul sud-coreean, în condiţiile în care noul model nu va trebui doar să-şi atingă ţintele de vânzări, ci să şi redea încrederea consumatorilor într-un brand a cărui imagine a fost profund afectată de incidentul cu Galaxy Note 7 şi de scandalul politic, scrie Fox Business.

Lansarea Galaxy S8 reprezintă şansa sud-coreenilor de la Samsung de a-şi reface imaginea după incidentul de anul trecut cu smartphone-ul Galaxy Note 7 (o serie de modele au explodat din cauza supra­încăr­cării bateriei, compania retrăgând ulterior toate terminalele de pe piaţă).

Introducerea noului model din gama Galaxy S vine de asemenea odată cu lansarea unei ediţii aniversare a smartphonelui iPhone – 10 ani de la apariţia primului smartphone produs de Apple. Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, gigantul sud-coreean având vânzări de peste 300 milioane de unităţi anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO