Business Hi-Tech

Lenovo a lansat oficial gama sa de telefoane Android în România

Lenovo a lansat oficial gama sa de telefoane Android în...

Autor: Dorian Prodan

28.08.2014, 10:21 1370

Ocupanta locului fruntaş în topul producătorilor de PC-uri şi a locului patru în topul producătorilor de smartphone-uri, compania Lenovo este bine-cunoscută cumpărătorilor de PC şi tablete din România, însă a fost un nume practic invizibil pe piaţa telefoanelor mobile. După mai multe promisiuni în această direcţie, Lenovo a anunţat ieri seară intrarea oficială pe piaţa din România cu cinci terminale Android şi cu planuri ambiţioase.

Smartphone-urile Lenovo erau deja prezente pe bătrânul continent pe pieţele din Serbia şi Ucraina, însă acestea nu au fost lansate oficial până acum pe nici o piaţă din Uniunea Europeană. Ofertele comercianţilor locali au inclus din când în când telefoane Lenovo, însă acestea au intrat în ţară pe canale neoficiale şi nu au fost disponibile în cantităţi mari. Începând cu România şi Cehia, Lenovo s-a decis într-un final sa intre pe pieţele din Uniunea Europeană, compania sperând să obţină şi aici succesul pe care l-a cunoscut în China, Indonezia sau Ucraina.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO