Business Hi-Tech

LG a anunţat noile modele din gama L: Fino şi Bello

LG a anunţat noile modele din gama L: Fino şi Bello

Autor: Dorian Prodan

21.08.2014, 09:39 353

Compania LG nu a mai avut răbdare să aştepte deschiderea expoziţiei IFA Berlin 2014 de la începutul lui septembrie şi a anunţat două noi terminale Android care vizează segmentul inferior al pieţei: L Bello şi L Fino. Urmaşele cunoscutelor modele din seria L, cel două noi telefoane preiau designul vârfului de gamă G3, sistemul de butoane Rear Key si o serie de facilităţi software cum ar fi Knock Code şi Quick Circle.

Cel mai mic dintre cele două noi telefoane LG este L Fino. Acesta oferă un ecran IPS cu diagonală de 4,5” şi rezoluţie de 800 x 480. Platforma hardware este construită în jurul unui procesor quad-core necunoscut cu o frecvenţă de 1,2 GHz, la care se adaugă 1 GB de memorie RAM şi 4 GB de memorie internă extensibilă.

Telefonul oferă două camere foto cu senzori de 8 şi 0,3 MP, o baterie cu o capacitate de 1900 mAh şi conectivitate 3G. Carcasa are dimensiuni de 127,5 x 67,9 x 11,9 mm şi va fi disponibilă în versiuni colorate în alb, negru, verde, roşu şi auriu.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO