Business Hi-Tech

Liga 1, gratuit pentru abonaţii Digi Mobil, prin aplicaţia Digi Online

Liga 1, gratuit pentru abonaţii Digi Mobil, prin...

Autor: Madalina Cerban

27.02.2015, 16:34 293

Aplicaţia Digi Online poate fi descărcată din Google Play Store, App Store, Windows Store şi Windows Phone Store, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Atât abonaţii Digi Mobil existenţi, cât şi cei care contractează unul dintre abonamentele Digi Mobil începând cu această lună pot urmări transmisiunile live ale televiziunilor de sport, ştiri şi muzică direct de pe telefonul mobil, fără date de acces suplimentare.

"Este un pas firesc pe care îl facem ca operator de servicii de telecomunicaţii şi ca furnizor de conţinut media, pentru a adăuga mai multă valoare pachetelor oferite de către companie. Pe lângă cele mai avantajoase oferte la abonamentele Digi Mobil, le oferim acum clienţilor noştri acces gratuit la conţinut video de calitate, disponibil prin aplicaţia Digi Online. Utilizatorii pot urmări în timp real programele lor preferate, oriunde şi oricând pe teritoriul României, folosind un telefon inteligent sau o tabletă pentru a se bucura din plin de mobilitatea pe care o oferă această aplicaţie", a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Digi Mobil le oferă clienţilor săi o gamă variată de abonamente, care poate fi consultată pe site-ul rcs-rds.ro.

Pe de altă parte, abonaţii companiei la pachetul de servicii Digi Net şi Digi TV au acces gratuit la tot conţinutul disponibil prin platforma Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 de televiziuni, filme, documentare şi emisiuni. Digi Online poate fi accesat atât de pe smartphone şi tabletă, cât şi de pe PC şi laptop, utilizând orice browser.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO