Business Hi-Tech

LinkedIn lansează un serviciu de aplicare a CV-urilor online printr-un singur click

LinkedIn lansează un serviciu de aplicare a CV-urilor online printr-un singur click

Autor: Ştefan Vrabie

26.07.2011, 14:55 694

LinkedIn, cea mai mare reţea de socializare dedicată mediuluibusiness, cu peste 100 de milioane de utilizatori la nivel mondial,a introdus un serviciu care permite utilizatorilor să-şi trimităprofilul de LinkedIn direct potenţialilor angajatori, scrie agenţiade presă Reuters.

Noua caracteristică este lansată acum când LinkedIn încearcă săpăstreze poziţia în faţa concurenţei din partea noilor reţele desocializare precum GoogleĂ care permite utilizatorilor să separeprofilele lor într-o categorie profesională.

Noul serviciu cunoscut sub numele de Apply with LinkedIn,permite angajatorilor să adauge un buton pe pagina de LinkedIn încare sunt listate locurile de muncă disponibile în companie astfelîncât solicitanţii să facă un click şi să îşi trimită informaţiilede pe profilul lor direct către aceasta.

"Aplicanţii vor avea posibilitatea să îşi personalizezeinformaţiile cu o scrisoare de intenţie, ceea permite angajatoruluisă prioritizeze mai bine", a spus Deep Nishar vicepreşedintele laLinkedIn.

În România, LinkedIn are aproape 470.00 de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO