Business Hi-Tech

Lista problemelor iPhone 4 creşte de la o zi la alta. În România, cel mai în vogă telefon se cumpără şi cu 2.000 de euro

FOTO: Reuters
05.07.2010, 00:00 53

iPhone 4, cel mai nou model al smartphone-ului produs decompania americană Apple, are mai multe probleme de funcţionare pelângă pierderea semnalului atunci când este ţinut de margineametalică, scrie The New York Times.

Astfel, utilizatorii s-au plâns că iPhone 4 întrerupeconvorbirile, activează difuzorul sau formează alte numere de unulsingur, din cauza unei erori de funcţionare a unui senzor, care artrebui să întrerupă alimentarea ecranului tactil atunci cândtelefonul este ţinut la ureche. Clienţii au semnalat şi problemeale camerei telefonului, care ar face fotografii "îngălbenite".

Oficialii Apple au recunoscut doar problema legată de semnal, pecare au pus-o pe seama softului telefonului, care ar arăta în moderonat nivelul semnalului de la reţelele de telefonie.

Problemele semnalate de clienţii din SUA nu i-au descurajat însăpe români să cumpere iPhone 4, deşi mobilul e vândut în reţeauaAltex la preţuri de peste 2.000 de euro. La sfârşitul săptămâniitrecute, retailerul avea deja două comenzi pentru iPhone 4.Oficialii spună că diferenţa de preţ, de la 700 de dolari în SUA lapeste 2.000 de euro în România, este generată de tarifele mariimpuse de distribuitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO