Business Hi-Tech

Loukas Tzitzis este noul CEO al integratorului Romsys

Loukas Tzitzis este noul CEO al integratorului Romsys

Autor: Ioana Nita

03.03.2016, 00:00 1164

Începând cu această lună Loukas Tzitzis, un manager cu experienţă de peste 10 ani în industriile IT şi de telecomunicaţii, a preluat conducerea Romsys, unul dintre cei mai mari integratori IT&C de pe piaţa locală.

Până la sfârşitul lunii trecute el a deţinut funcţia de director operaţional în cadrul New Frontier Group, grupul austriac din care a preluat compania Romsys în urmă cu nouă ani.  El a ocupat această poziţie timp de un an şi jumătate. Anterior, el a ocupat poziţii de conducere în cadrul companiilor NVision şi JSC Sitronics din Rusia.

Activitatea integratorului IT&C a fost gestionată timp de un an (februarie 2015 - februarie 2016) de Răzvan Olteanu, care a lucrat timp de aproape 10 ani în cadrul Romsys. El a plecat din cadrul companiei pentru a prelua o poziţie „la nivel global” în industria IT&C, potrivit reprezentanţilor Romsys, care nu au oferit mai multe detalii.

În cadrul Romsys, Răzvan Olteanu a avut mai multe funcţii, începând cu poziţia de consultant în dezvoltare software, urmată de cele de manager soluţii software, director de marketing, director de dezvoltare şi până la funcţia de CEO. În 2014, Romsys a înregistrat o cifră de afaceri de 171 mil. lei, în scădere cu 12% faţă de anul precedent, conform datelor de la Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO