Lovitură dură pentru Adrian Diţă: doi oameni pe care i-a dat afară, votaţi vicepreşedinţi ai arbitrului telecom până în 2023

12 oct 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Eduard Lovin şi Bogdan Iana, doi foşti directori din echipa de conducere a Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), au fost votaţi miercuri de plenul Parlamentului în funcţia de vicepreşedinţi ai instituţiei pentru un mandat de 6 ani, revenind astfel în instituţie după ce fuseseră concediaţi intempestiv de noul preşedinte al ANCOM Adrian Diţă, care a preluat conducerea instituţiei în mai. 

Votul dat de parlamentari pentru Lovin şi Iana reprezintă o lovitură dură pentru Adrian Diţă, care s-a trezit că ideile sale de schimbare a ANCOM nu au susţinerea partidelor care l-au propulsat în această funcţie şi nici a guvernului. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
lovitura
, oameni
, arbitru
, concediere
, telecom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide