Business Hi-Tech

Luxoft a început să-şi vândă know-how-ul clienţilor externi. Preţul unui curs de dezvoltare software variază între 96 şi 480 de euro

Bogdan Peli­nes­cu: În România ne concentrăm pe 4 zone: Java, .NET, testare şi telecom

Bogdan Peli­nes­cu: În România ne concentrăm pe 4 zone: Java, .NET, testare şi telecom

Autor: Adelina Mihai

13.10.2015, 00:05 2835

Luxoft Training, divizia de pro­gra­me de instruire care face parte din com­pa­nia de servicii IT Luxoft România, a înce­put anul acesta să livreze programe de dez­voltare a competenţelor IT şi pentru clienţi din exteriorul companiei.

Preţurile pentru un curs de dezvoltare software variază între 96 şi 480 de euro, iar programele se adre­sează atât angajaţilor din alte companii IT, cât şi persoanelor care vor să îşi dezvolte abi­lităţile de programare.

„Centrul de pregătire Luxoft Training a fost lansat pe plan internaţional în anul 2000, la început ca o divizie internă de trai­ning. Pe parcursul timpului, clienţii pentru care lucrau echipele de proiect au observat calitatea pregătirii angajaţilor din Luxoft şi au început să solicite aceleaşi cursuri şi pen­tru angajaţii proprii. Din 2010 centrul de trai­ning a început să funcţioneze oficial ca un furnizor de training pe dezvoltare de software şi subiecte conexe, precum project ma­nagement, business analysis, arhitectura software sau testare“, a spus Bogdan Peli­nes­cu, directorul general al Luxoft Ro­mânia. El a mai precizat că, în România, Luxoft Trai­ning a acumulat o experienţă de peste 5 ani, în care a testat şi a perfecţionat intern cursurile şi trainerii, iar din acest an divizia a început şi colaborările cu clienţi externi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO