Managerii din domeniul IT primesc oferte salariale de până la 4.000 de euro net pe lună. „Se găsesc mai uşor manageri în IT decât programatori“

23 mar 2016 Autor: Mihaela Pascari

Maria Hostiuc, Senior IT Recruitment Consultant IT Brainspotting

Ofertele salariale pe care le primesc managerii din IT pornesc de la 2.000 de euro net lunar şi ajung la 4.000 de euro net pe lună. Pachetele salariale ale managerilor IT pot varia de la o companie la alta, fiind direct proporţionale cu numărul persoanelor din subordine şi aria de responsabilităţi, spune Maria Hostiuc, Senior IT Recruitment Consultant în cadrul companiei de recrutare specializată pe domeniul IT Brainspotting.

„Am avut clienţi care dădeau salarii de 2.000 de euro net pe lună, dar şi clienţi care plăteau cu 4.000 de euro net lunar. Depinde însă foarte mult de tipul poziţiei şi de responsabilităţile care vin cu acestea, precum şi de mărimea şi politica fiecărei organizaţii în parte“, spune Maria Hostiuc.

Poziţiile manageriale din domeniul IT sunt ocupate de persoanele recrutate prin recomandări şi networking targetat, dar şi la evenimente care reunesc persoane provenind din poziţii de management.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Managerii
, it
, oferte
, primire
, recrutare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide