Business Hi-Tech

Marinescu, ANCOM: Pro TV are OK pentru teste cu tehnologia 3D

13.04.2010, 17:33 60

Autoritatea nationala de reglementare in comunicatii (ANCOM) aacordat companiei Pro TV, liderul pietei locale de televiziune,avizul pentru a face teste cu transmisiuni TV in formattridimensional (3D), a declarat Catalin Marinescu, presedintelearbitrului telecom.

"ANCOM sprijina lansarea noilor tehnologii pe piata din Romania,fiind un promotor al inovatiei in beneficiul utilizatorului final.Speram ca interesul manifestat de mai multi producatori de a lansape piata din Romania televizoarele 3D sa le aduca utilizatoriloroferte competitive si preturi avantajoase. Pentru a veni inintampinarea nevoilor utilizatorilor pentru un continutdiversificat in format 3D, Autoritatea si-a aratat deja sprijinulpentru televiziunile care fac demersuri pentru a transmite informat 3D - in acest sens ne-am dat recent acordul catre Pro TVpentru a experimenta tehnologia 3D, in urma solicitarii venite dinpartea companiei", a declarat Marinescu.

Compania Pro TV S.A. detine posturile de televiziune Pro TV,Acasa, Pro TV International, Pro Cinema, Sport.ro si MTVRomania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO