Meciurile din Premier League, difuzate pe plan local de Dolce Sport şi Eurosport

15 aug 2016 Autor: Ioana Nita

Telekom România, cel mai mare grup de telecomunicaţii de pe plan local, a prelungit parteneriatul cu gigantul american Discovery Networks, abonaţii serviciilor de televiziune ai Telekom şi NextGen urmând să aibă astfel acces în continuare la canalele din portofoliu Discovery şi Eurosport, inclusiv meciurile din Premier League. Ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii, Dolce Sport va transmite în exclusivitate o selecţie de meciuri din Premier League disputate în zilele de duminică, iar Eurosport 1 va transmite în exclusivitate până la 5 meciuri în direct per etapă, în zilele de vineri, sâmbătă şi luni. 
 
„În urma extinderii parteneriatului dintre Telekom România şi Discovery România, clienţii de televiziune ai Telekom se pot bucura în exclusivitate de experienţa vizionării celor mai importante meciuri din cel mai de tradiţie campionat de fotbal din lume, având acces atât la partidele transmise în exclusivitate de Dolce Sport, cât şi la cele difuzate în exclusivitate de Eurosport.”, a declarat Vlad Enăchescu, director al Dolce Sport, canalul sportiv al Telekom România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.08.2016

 
Cuvinte cheie:
meciuri
, eurosport
, premier league
, sport
, dolce sport
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide