Business Hi-Tech

Media americană laudă iPhone 6: E „cel mai bun smartphone” de pe piaţă

Media americană laudă iPhone 6: E „cel mai bun...

Autor: Adrian Seceleanu

18.09.2014, 00:00 1323

Noile modele iPhone ale Apple sunt cele mai bune smartphone-uri de pe piaţă, chiar dacă ambele terminale strălucesc mai degrabă prin îmbunătăţiri ale unor funcţii decât prin noutăţi şi oferă cu întârziere clienţilor ecranele mai mari pe care le aşteptau, conform primelor recenzii ale telefoanelor publicate de media americană, scrie Reuters.

„Este cel mai bun smartphone de pe piaţă, când combini configuraţia hardware, noul sistem de operare şi ecosistemul Apple”, a scris Walt Mossberg, care a plecat de la Wall Street Journal la site-ul de tehnologie Re/code.

Apple a rezolvat cu succes problema ecranului mic al iPhone a scris pentru Wall Street Journal Geoffrey Fowler. Molly Wood a scris pe de altă parte pentru New York Times că apreciază „noile forme mai subţiri şi mai rotunde” ale iPhone-urilor, menţionând însă că acest lucru are un cost: telefoanele „alunecă” din mână.

Majoritatea recenziilor subliniază calitatea camerei foto şi a noii platforme iOS 8, însă critică faptul că Apple nu a insistat mai mult pentru a rezolva problema duratei de viaţă a bateriilor. Noile modele iPhone sunt disponibile din 19 septembrie în SUA, Franţa, Germania şi Marea Britanie. Data de lansare în România a noilor modele Apple nu este momentan cunoscută. Piaţa locală de telefoane inteligente este dominată de compania sud-coreeană Samsung.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO