Business Hi-Tech

Microsoft şi-a schimbat directorul de HR din România

Microsoft şi-a schimbat directorul de HR din România

Autor: Adelina Mihai

08.03.2018, 00:05 1895

Roxana Milaş, un manager care a ocupat în ultimii trei ani funcţia de HR lead pe zona Europei Centrale şi de Est pe segmentul de consumer în cadrul Microsoft, a preluat rolul de HR lead al organizaţiei din România. Ea a venit în locul Roxanei Tănase, care a fost în ultimii patru ani directorul de HR al Microsoft în România şi care, la rândul ei, a preluat funcţia de global program manager în Microsoft, din care se va ocupa de gestionarea programelor de atragere şi retenţie a talentelor în companie.

Noul director de HR al Microsoft, Roxana Milaş, a lucrat din 2006 până în 2016 pentru Nokia. Ultima poziţie deţinută la Nokia a fost de head of human resources pe regiunea Europei Centrale şi de Est, un rol pe care l-a avut din Viena. Ulterior a plecat la Microsoft, având biroul tot în Viena, iar din noua poziţie va coordona politicile de HR ale Microsoft România din Bucureşti. Absolventă a Facultăţii de Economie şi a Facultăţii de Sociologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, Milaş a absolvit şi cursurile unui program de masterat la BI Norwegian School of Management din Oslo.

În 2016, potrivit datelor raportate în bilanţul de la Ministerul de Finanţe, Microsoft România avea un număr mediu de 470 de angajaţi.

Roxana Milaş este absolventă a Facultăţii de Economie şi a Facultăţii de Sociologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Ea a absolvit şi cursurile unui program de masterat la BI Norwegian School of Management din Oslo.

 

adelina.mihai@zf.ro

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO