Business Hi-Tech

Microsoft: Un sfert din timpul angajaţilor e „risipit“ de volumul prea mare de informaţii

Microsoft: Un sfert din timpul angajaţilor e...

Autor: Adelina Mihai

23.03.2017, 00:07 1842

Volumul mare de informaţii pe care le primesc angajaţii le poate afecta semnificativ productivitatea, iar furnizorii de servicii software creează tehnologii care să ajute la sortarea informaţiilor care îi „bombardează“ pe angajaţi.

„Surplusul de informaţie din prezent risipeşte 25% din timpul unui angajat. În acest context, tehnologia poate ajuta, de exemplu, un angajat să facă o preselecţie a e-mail-urilor primite, pentru că se pot face filtre automate prin care acestea să fie sortate în funcţie de importanţă“, a spus Erwin Hartenberg, Customer & Partner Experience Director pentru regiunea Europei Centrale şi de Est în cadrul Microsoft, în cadrul unui eveniment organizat marţi de companie în Bucureşti.

Hartenberg a mai precizat că tehnologia s-a schimbat atât de mult încât furnizorii de software au petrecut de­cenii încercând să-i înveţe pe oameni să folosească com­puterele, iar acum se chinuie să facă softurile cât mai adaptate la nevoile reale ale lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO