Business Hi-Tech

Microsoft: Unu din trei clienţi alege soluţii software în cloud

Microsoft: Unu din trei clienţi alege soluţii software...

Autor: Ioana Nita

11.01.2016, 00:06 316
Rata de adopţie a soluţiilor software pentru business accesibile din cloud începe să crească treptat la nivel global, dar şi la nivelul Europei Centrale şi de Est, o treime din companiile care vor să implementeze soluţiile Microsoft de business alegând acum varianta în cloud pentru care achită un tarif lunar în loc de achiziţia licenţei „clasice“.
 
„Vedem o creştere substanţială în ceea ce priveşte adop­ţia de soluţii software de business în cloud – unu din trei clienţi noi care vor o soluţie pentru gestionarea relaţiei cu clienţii alege soluţia în cloud Dynamics CRM. În ceea ce pri­veşte soluţiile de tip ERP (Enterprise Resource Planning – n.red.), precum Dynamics AX şi Dynamics NAV, Microsoft îşi dezvoltă soluţiile pe platforma Azure astfel încât clienţii să le poată accesa din cloud“, a declarat pentru ZF James Phillips, director general al diviziei de soluţii software de business din cadrul Microsoft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO