Business Hi-Tech

Mihai Tamaş este noul şef al diviziei de business a Samsung

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Oana Stupinean

07.10.2015, 00:00 361

Samsung Electronics România, liderul pieţei locale de telefoane mobile, a anunţat numirea lui Mihai Tamaş în funcţia de şef al diviziei de soluţii business, după ce Sorin Manea, care ocupa această funcţie de la începutul anului 2014, a părăsit compania luna trecută.

„Am acceptat provocarea de a dezvolta businessul de B2B al Samsung în România şi sunt convins că împreună cu echipa pe care o coordonez vom reuşi să ne consolidăm poziţia de lider pe o piaţă competitivă, dar cu un enorm potenţial de creştere,“ a declarat Mihai Tamaş. Mihai Tamaş are o experienţă de 13 ani în tehnologie.

El şi-a început cariera ca analist IT pe segmentul de business, fiind apoi consultant pe segmentul telecom în cadrul Vodafone România şi Kintex Soluţii Informatice.

Următorii cinci ani şi jumătate i-a petrecut în cadrul IBM, iniţial ca software brand manager pe pieţele din România şi Republica Moldova, apoi ca software sales leader pe Europa Centrală şi de Est. În 2014, Tamaş s-a alăturat echipei Samsung în funcţia de Head of Sales Enterprise Business Division. Divizia de business a Samsung a fost fondată acum doi ani.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO