Business Hi-Tech

Mihai Tudor, fostul CEO al IBM Europa de Sud-Est, este noul director comercial business al Romtelecom

Mihai Tudor, la ediţia din 2011 a evenimentului ZF Digital

Mihai Tudor, la ediţia din 2011 a evenimentului ZF Digital

Autor: Adrian Seceleanu

29.11.2012, 11:33 1622

Mihai Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de pe piaţa locală IT, care a lucrat timp de 18 ani pentru compania americană IBM, a preluat funcţia de director comercial business al Romtelecom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii.

Potrivit informaţiilor de pe piaţă Mihai Tudor a fost recrutat în urmă cu câteva luni, însă o clauză de neconcurenţă semnată cu IBM l-a împiedicat să preia mai repede poziţia de la Romtelecom.

„Romtelecom  este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de vârf româneşti. Mă alătur echipei (…) cu (…) dorinţa de a extinde şi perfecţiona serviciile oferite clienţilor business şi cu convingerea că tradiţia şi inovaţia reprezintă ingrediente de dorit şi de succes pentru orice organizaţie”, a spus Mihai Tudor.

El va coordona structurile: vânzări conturi strategice, vânzări corporate, vânzări GBM şi structura de operaţiuni comerciale business, care include activităţile de management al produsului, marketing, call center şi integrare sisteme.

Tudor îl înlocuieşte pe George Makowski care a plecat din Romtelecom în august, odată cu expirarea mandatului. Makowski a ocupat această funcţie timp de cinci ani.

Mihai Tudor a plecat de la IBM la finele lunii mai 2012.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO